Ons team

Ons team
Graag introduceren wij onszelf, wij staan voor jullie klaar –

Bij Praktijk de Den hebben we een divers team voor u klaar staan, allemaal geregistreerde (in Kwaliteitsregister Paramedici) ergotherapeuten met eigen specialisaties. Daarnaast hebben we ook een technisch ondersteuner die u kan helpen met het realiseren van kleine aanpassing in uw leefomgeving.

Hanneke Post

Praktijkhouder / Ergotherapeut

diverse specialisaties zoals Kinderergotherapie, sensorisch informatieverwerking (AKK), Davis counselor en aangesloten bij o.a. Parkinsonnet en Edomah

Suzanne Gruitroij

Ergotherapeut

gespecialiseerd in chronische vermoeidheid, valpreventie en zelfredzaamheid

Christine van der Beek

Ergotherapeut

aangesloten bij MSnet, Edomah, RGM en gespecialiseerd in chronische pijn en vermoeidheid

Karin Sterrenburg

Ergotherapeut

gespecialiseerd in Kinderergotherapie, RGM master practitioner, sensorisch informatieverwerking (AKK)

Mirjam Hofstede

Ergotherapeut

RGM master practitioner, sensorisch informatieverwerking

Palmi Bragison

Technisch medewerker

Hanneke Post

Praktijkhouder / Ergotherapeut

Na afronding van de opleiding ergotherapie heb ik de eerste 20 jaar gewerkt in diverse instellingen zoals verpleeghuis, revalidatiecentrum (Groot Klimmendaal) en in de Psychiatrie (Wolfheze). In 2000 is er een ommekeer in mijn carrière geweest en ben ik een eigen praktijk begonnen, ergotherapiepraktijk De Den.

Ergotherapie blijft elke keer weer een uitdaging, samen met de cliënt in zijn omgeving op zoek gaan naar het meest passende antwoord op de hulpvraag. Het werk is heel divers en door mijn goed gevulde ‘rugzak’ en het samenwerken met cliënt en omgeving komen er leuke creatieve praktisch goed toepasbare oplossingen voor de hulpvraag. Naast mijn taak als praktijkhouder werk ik in de praktijk met alle doelgroepen.

Door mijn eigen kinderen op het pad van  beelddenken/dyslexie gekomen en bij ’toeval’  de Davis®counseling ontdekt. In 2001 gecertificeerd als Davis® counselor en sindsdien heb ik met veel plezier gewerkt met de gereedschappen die Ron Davis heeft ontwikkeld. De oriëntatie, de energiemeter en ontspanning vormen een stevige basis om tot leren te komen. Daarnaast geven de levenslessen / concepten mooie / bruikbare inzichten.

Als ergotherapeut / Davis® counselor heb ik mij verder verdiept en ben de relatie van beelddenken en leren op allerlei manieren gaan ontdekken o.a. door maken van mindmaps en leer strategieën. Vervolgens kwamen daar de prikkelverwerking (Sensorische Informatieverwerking), het schrijven en de fijne motoriekontwikkeling ook nog bij.

Bij onze praktijk hebben wij een divers team en doen wij ons best u op de beste manier te helpen. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Christine van der Beek

Ergotherapeut, aangesloten bij MSnet en Edomah

Mijn naam is Christine van der Beek en werk sinds 2011 bij ergotherapie Praktijk de Den. Ik heb eerstelijns maar ook intramurale ervaring als ergotherapeut. Mijn specialisaties zijn MS, COPD, EDOMAH, valpreventie, SI en RGM. Ik heb veel ervaring met het zoeken en aanvragen van het best passende hulpmiddel.

Belangrijk voor mij is om altijd samen te werken met de cliënt en zijn systeem, dat wil zeggen, naasten en / of zorgverleners. Ik vind iemands levensverhaal intrigerend en ik vind het mooi om iemands sterke kanten te zoeken en te gebruiken, zodat iemand zelf tot een oplossing komt. Prachtig hoe uniek mensen zijn. Als ik elke werkdag iemand heb kunnen ondersteunen om weer een stukje controle over zijn of haar leven terug te krijgen, ben ik tevreden.

Karin Sterrenburg-Petersen

Kinderergotherapie, RGM master practitioner, sensorisch informatieverwerking (AKK)

Ik ben Karin Sterrenburg-Petersen en ben in 1999 afgestudeerd als ergotherapeut. Na een aantal jaren met ouderen te hebben gewerkt ben ik me gaan richten op de ergotherapie voor kinderen.

Mijn grote drijfveer  is het verhogen van het zelfvertrouwen, de balans en de vaardigheden van een kind. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat ouders betrokken worden. Sinds 2012 heb ik ervaring opgedaan met kinderen. Met cursussen en opleidingen heb ik me vooral gericht op het vergroten van kennis over het schrijven, werkhoudingsproblemen, zintuiglijke prikkelverwerking en manieren om de samenwerking van beide hersenhelften beter te laten samenwerken.

Suzanne Gruitroij

Ergotherapeut

Mijn naam is Suzanne Gruitroij en ik ben sinds juli 2023 afgestudeerd als ergotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik richt mij met name op de doelgroepen chronische vermoeidheid/Long COVID, valpreventie en zelfredzaamheid in en om het huis.

U kunt mij het beste omschrijven als een vrolijke en enthousiaste starter met veel empathische kwaliteiten. De visie van u als cliënt staat bij mij hoog in het vaandel en in samenwerking met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw hulpvraag.

Mirjam Hofstede

Ergotherapeut

Sinds 1986 heb ik als ergotherapeut gewerkt  in de psychiatrie, de volwassen- en kinderrevalidatie, medisch kinderdagverblijf en in speciaal onderwijs. 

Bij een hulpvraag kijk ik naar de praktische gevolgen en wat dit betekent voor het kind de ouder en het gezin. Mijn aanvulling als Touch for Health en Journey practitioner is een waardevolle, omdat ik verder kijk dan alleen de hulpvraag. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgedaan die ik combineer. Dit komt in mijn hele benadering tot uitdrukking. In 2018 heb ik de kinderegotherapie opleiding afgerond.

Palmi Bragason

Technisch medewerker

Als technische ondersteuner bij Praktijk de Den kom ik bij mensen thuis. Ik zorg ervoor dat de aanpassingen zoals drempels, handgrepen en andere kleine aanpassingen op de juiste manier worden aangebracht. Samen met de ergotherapeut en op advies, zoek ik naar goede praktische oplossingen in en om het huis.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Wilt u een van onze ergotherapeuten persoonlijk spreken, maak dan heel gemakkelijk en snel vrijblijvend een afspraak.